Welcome to Cyfeezbeads World

By: cici oyun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Feb-2011 03:03 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN!!

Assalamualaikum & salam Sejahtera semua...

Pengumuman kepada semua.. Cyfeezbeads Collections telah bertukar identiti baru dengan menghasilkan idea baru pada tahun ini bagi meneruskan hasil kerja tangan saya yang dah lama tidak dipertontonkan secara online. Oleh itu, kerjasama & sokongan anda semua amatlah diperlukan. Sila layari laman blog >> http://daretobead.blogspot.com/ untuk tempahan, komen, pertanyaan dsbgnya.

Sekian.
Terima kasih.



Wednesday, 5-Aug-2009 13:17 Email | Share | | Bookmark
Simply Lylea

 
 
 
View all 4 photos...
inila baju yg dijahit tanpa dirancang... memang takde plan pun nak buat pattern ni...
tapi biler dah siap ok lak... tuan punya baju pun ckp ok, ok la kot hehehhee... sorry la
kalau tak puas hati tapi bagi cici pattern ni simple & nampak macam pakai gelang...
suka jugak tgk pattern ni.. harap tuan ounya baju pun suka jugak la yer....
TQVM coz sentiasa support cici



Tuesday, 4-Aug-2009 13:17 Email | Share | | Bookmark
Taburan Gemerlapan

 
 
 
Tuan punya baju ni adalah kakak ipar cici..
dia minta untuk buat satu pattern guna batu besar
supaya nampak shining dari jauh....
so cici jahitla manik tabur di sekeliling batu tu
dengan konsep tabur pecah...ni la hasilnya...
dia puas hati & suka sgt... TQVM



Monday, 3-Aug-2009 13:00 Email | Share | | Bookmark
Taman Teman

 
 
 
View all 4 photos...
Pattern ni khas cici buat utk tuan punya baju...
Dgr cite, tuan punya terkezut tengok pattern ni sbb dia tempah
jahit manik yg simple je tp cici buat yg pattern cam ni...
Dia terkezut & suka sgt..... TQVM



Sunday, 2-Aug-2009 13:00 Email | Share | | Bookmark
Simpulan Cinta (latest)

 
 
 
Tuan punya baju nak yg simple but lawa..
Time ni memang takde fikir pattern lain or nak buat pattern baru,
tanpa fikir panjang cici terus je buat Simpulan Cinta ni...
Alhamdulillah, tuan punya baju suka dan puas hati... TQVM



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net