Welcome to Cyfeezbeads World

By: cici oyun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Aug-2009 12:58 Email | Share | | Bookmark
Taburan Mixa

 
 
 
Tuan punya baju memang nak pattern Manik Tabur (Mix)
so tanpa membuang masa cici terus je buat pattern ni ikut permintaan tuan punya baju... hehehe kalau ikutkan nak je buat pattern lain
sbb time tgk baju ni tetibe je dapat idea baru
tapi nak buat macam mana, tuan punya baju dah bagi pattern utk baju dia...
anyway, semoga berpuas hati dan suka dgn hasil keje cici yek....




Monday, 27-Jul-2009 13:40 Email | Share | | Bookmark
Juntaian Amira

 
 
 
View all 4 photos...
Jubah yg kosong ditambah seri dgn manik juntai di bahagian lengan...



Wednesday, 1-Jul-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Simpulan Tocang

 
 
 
View all 7 photos...
Setelah sekian lama tidak meng'update' FP ini, diharap anda semua masih berminat & kengkawan beaders masih bagi sokongan & beri komen kat FP ni... jgnla segan2 nak bagi komen ye...







Wednesday, 1-Jul-2009 02:25 Email | Share | | Bookmark
Taburan Batiara Pinky

 
 
 



Tuesday, 30-Jun-2009 14:00 Email | Share | | Bookmark
Jelujura

 
 
 
View all 6 photos...
Baju ni dah lama siap tp tak sempat edit..
actually tak tau nak buat aper kat baju aunty saya ni,
so dia bagi suggestion 'yang simple je'..
tetibe terfikir jelujur... jadi jahit Jelujura ler....hehe
okay jugak kan??





[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net