Welcome to Cyfeezbeads World

By: cici oyun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Jun-2009 12:30 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Simpulan Cinta

 
 
 
View all 10 photos...
Inilah antara koleksi yang sempat diedit untuk tatapan kalian...












Tuesday, 30-Jun-2009 02:25 Email | Share | | Bookmark
Highlight + Simpulan Tocang

 
 
 
Time jahit manik kat baju ni, koleksi manik cici dah byk yg kurang...
Nasib baik sempat habiskan jahitan kalau tak kelam kabut gak dibuatnya...
Anyway, diharap tuan punya baju ni suka ngan pattern ni...



Monday, 29-Jun-2009 10:00 Email | Share | | Bookmark
Manjalara Versi LuvlyPink

 
 
 
View all 6 photos...
Harap bakal pengantin (tuan punya baju) ni berkenaan dgn pattern ni..
Tapi ni bukan baju nikah dia, baju ni saje je dia nak letak manik sbb kosong katanya..Anyway, semoga gembira ngan baju ni & selamat pengantin baru 04/07/09 ni...



Wednesday, 24-Jun-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
Wavee

 
 
 
View all 4 photos...
Idea ni datang lepas melayari FP BnTB.. kalau tak silap namanye OMBAK... hehehe
untuk versi cici ni lak, cici nak bagi nama WAVEE..
harap kak izan tak marah ye...anyway thank sbb bg kebenaran kat cici utk meniru pattern tu...okay...
tapi yang penting akak buat lagi cantik & kemas...utk tatapan anda,
ni la page OMBAK versi BnTB >> http://beautynthebeads.fotopages.com/?entry=1792364

dan ni lak versi Cyfeezbeads Collections


Thursday, 9-Apr-2009 23:52 Email | Share | | Bookmark
Highlight Songket + Pyramida

 
 
 
View all 5 photos...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net