Welcome to Cyfeezbeads World

By: cici oyun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-May-2008 07:37 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Azrin for Ijam

 
 
 
View all 7 photos...
Hantaran yg digubah khas buat my bestfriend Azrin sempena majlis pertunangan pada 03 Mei 2008 lalu... semoga berbahagia & cepat2la buat majlis kahwin pulak...













Tuesday, 25-Mar-2008 13:44 Email | Share | | Bookmark
Preview of my 1st collections....

 
 
 
View all 7 photos...
Semua ni adalah antara koleksi sulaman manik saya sebelum menerima tempahan...
Time ni baru nak berjinak2 dgn sulaman manik ni so jahit kat kain perca je..
Semua ni saya belajar sendiri dgn melihat majalah & buku...
Kalau boleh nak sgt ikut kelas jahit manik tapi saya prefer utk belajar sendiri dulu,
kalau betul2 tak reti baru berguru...
Alhamdulillah selepas menjahit kat baju sendiri, saya bersedia menerima tempahan sehingga la sekrg...






Quote:
THANK YOU ALL OF YOU.....



Monday, 24-Mar-2008 06:11 Email | Share | | Bookmark
Pyramida Tabur Halus

 
 
 
this is my latest work.. alhamdulillah dah siap.. NEXT......





Cyfeezbeads Collections
url : http://cyfeezbeads.fotopages.com
e : cyfeezbeads@yahoo.com
ym : cyfeezbeads
m : 019-2524262




Sunday, 23-Mar-2008 14:41 Email | Share | | Bookmark
Waalaa...(Pintalan + Highlight)

 
 
 
View all 7 photos...
baju ni dihantar 2 minggu yg lepas... time tu sy takde idea langsung nak buat mcm mana..
so sy tunggu sampaila 2 hari lepas baru idea dtg dan ini la hasilnya.. hope my fren Ms Azrin puas hati... Anyway tahniah sbb dah dirisik dan bakal jd tunang org mei ni... cepat2 la buat majlis naik pelamin...




Cyfeezbeads Collections
url : http://cyfeezbeads.fotopages.com
e : cyfeezbeads@yahoo.com
ym : cyfeezbeads
m : 019-2524262


Monday, 17-Mar-2008 06:57 Email | Share | | Bookmark
Pinky Roses (Highlight)

 
 
 
View all 4 photos...
Tuan punya ni is my sis in law... dia kata nak timbul bunga ros tu tp tak nak nampak crowded... so cici buat as simple yg boleh...dan ni la hasil nya...





Quote:
za aznan - tryla.. pasti tak mengecewakan.. baju pun nampak lagi menyerlah.. tak payah terlalu byk manik asalkan menaikkan seri bunga pd baju pun dah cukup...

beauty - thanx kak sbb bg semangat.. akak pun go go go.. all the best kak..

Laney - thanx & i dah visit your page..very nice product..

Intan - sorry lmbt reply.. simpulan cinta sama mcm pintalan cuma kita kena pandai main color & jumlah manik yg nak kita gunakan.. itu je.. okay..

ibeads - thanx very much.. i pun selalu gak visit ur FP.. not bad.. keep up the good work!




[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net