Welcome to Cyfeezbeads World

By: cici oyun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Mar-2008 06:20 Email | Share | | Bookmark
Simpulan Cinta lagi....

 
 
 
View all 4 photos...
my latest work... skrg tgh bz jahit manik kat baju batik... insyaAllah siap dlm masa terdekat ni sy update FP ni... anyway enjoy viewing..





Cyfeezbeads Collections
url : http://cyfeezbeads.fotopages.com
e : cyfeezbeads@yahoo.com
ym : cyfeezbeads
m : 019-2524262


Quote:
juna - thanks juna, klu FP awak dah siap bgtau la yer..
beauty - hi kak, dah lama tak email kat akak tp cici selalu masuk FP akak.. makin mantap..
ija - hi ija, cici dah masuk FP ija, cantik2 pattern yg ija buat, bolehla share idea okay..
wawa - "bercinta" jugak buatnye tapi kalau dah biasa tak sempat nak rasa bercinta...hehehe:-D
iBeads - thanx & jahitan awak boleh tahan gak.. rajin2la ke FP ni nanti boleh kite share idea..okay..




Thursday, 28-Feb-2008 12:46 Email | Share | | Bookmark
HighLight (Batik)

 
 
 
View all 6 photos...
This is my 1st time jahit manik highlight... before jahit takut gak tak jadi sbb kain batik kan mahal.. but at last, berjaya jugak & very the puas hati.. hope u all like it..






Quote:
rianur - thanx.. selalu2 la bg komen kat fp sy
faheems - thanx and sure we can be friend...


Saturday, 23-Feb-2008 13:53 Email | Share | | Bookmark
Merak Flower

 
 
 
View all 5 photos...
Akhirnya siap jugak pattern ni... bunga ni idea kak noraini... member suka pattern ni.. harap dia berpuas hati....



Quote:

beauty - tuan punya baju ckp, baju ni saje je dijahitkan manik.. klu bf dia dtg merisik dia pakaila baju ni...
wawa - thanx & jemputla ke fp sy ni selalu yer..
zieanna - thanx and i like ur collections.. hope we can share ideas nx time..


Tuesday, 29-Jan-2008 07:44 Email | Share | | Bookmark
Rinz Garden + Simpulan Tocang

 
 
 
View all 5 photos...
Pattern ni direka khas buat sahabat ku Azrin....
actually dia nak pattern yg simple but tetibe idea ni keluar so buatkan untuk dia....
hope u puas hati....




Cyfeezbeads Collections
url : http://cyfeezbeads.fotopages.com
e : cyfeezbeads@yahoo.com
ym : cyfeezbeads
m : 019-2524262




Tuesday, 29-Jan-2008 06:53 Email | Share | | Bookmark
Simpulan Cinta - Goldy Red

 
 
 
View all 6 photos...
Pattern khas untuk Kak Azza...
gabungan dua color iaitu merah & gold menaikkan seri baju kurung yg kosong ni..
Pakai baju ni cam pakej pakai rantai & gelang.. hope u like it..






Cyfeezbeads Collections
url : http://cyfeezbeads.fotopages.com
e : cyfeezbeads@yahoo.com
ym : cyfeezbeads
m : 019-2524262



Quote:
beauty - hehe... jgn marah ek....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net