Welcome to Cyfeezbeads World

By: cici oyun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Mar-2008 06:20 Email | Share | Bookmark
Simpulan Cinta lagi....

 
 
 
 
my latest work... skrg tgh bz jahit manik kat baju batik... insyaAllah siap dlm masa terdekat ni sy update FP ni... anyway enjoy viewing..





Cyfeezbeads Collections
url : http://cyfeezbeads.fotopages.com
e : cyfeezbeads@yahoo.com
ym : cyfeezbeads
m : 019-2524262


Quote:
juna - thanks juna, klu FP awak dah siap bgtau la yer..
beauty - hi kak, dah lama tak email kat akak tp cici selalu masuk FP akak.. makin mantap..
ija - hi ija, cici dah masuk FP ija, cantik2 pattern yg ija buat, bolehla share idea okay..
wawa - "bercinta" jugak buatnye tapi kalau dah biasa tak sempat nak rasa bercinta...hehehe:-D
iBeads - thanx & jahitan awak boleh tahan gak.. rajin2la ke FP ni nanti boleh kite share idea..okay..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net